Yanosik?

Kaski, kombinezony, kurtki, spodnie, buty, rękawice, ochraniacze i buzery, bluzy, bielizna termoaktywna, dodatki do odzieży, kamery, interkomy i bluetooth.
Regulamin działu W tym dziale utrzymujemy porządek. Trzymamy się tematu w wypowiedziach! Wszystkie posty nie na temat będą usuwane.

Re: Yanosik?

Postprzez Turos » Wt cze 16, 2015 10:00 am

dzik napisał(a):Yanosik ostatnio został wyposażony w fajną opcję, mianowicie sam się uruchamia po podłączeniu pod konkretny zestaw bt.
I tak nie potrzeba klikania, tel do kufra i fruuu.
I co chwilę 'kontrola prędkości 700 metrów' 'wypadek' 'zagrożenie' 'motocykl' etc.
Radia się słuchać w mieście nie da ;-)

A gdzie to się ustawia w Androidzie? W opcjach bluetooth biorę WYBIERZ i nie pojawia się żaden zestaw.
...be brave like those Soldiers who die in a battle...
Avatar użytkownika
Turos
Nightmare
 
Posty: 6787
Dołączył(a): Pn lip 09, 2012 7:26 am
Lokalizacja: Otwock koło WWA
Wiek: 30
Imię: Robert
Motocykl: FZ6 Fazer
W siodle: <100 kkm

Re: Yanosik?

Postprzez dzik » Wt cze 16, 2015 10:05 am

To jest w ustawieniach Yanosika.
Ustawienia / bluetooth / automatyczne uruchamianie yanosika
Jedź szybko tam gdzie wolno.
Avatar użytkownika
dzik
Fanatyk
 
Posty: 3659
Dołączył(a): Pn lip 30, 2012 5:26 pm
Lokalizacja: Wuwua
Wiek: 37
Motocykl: CBF1125
W siodle: 100-200 kkm

Re: Yanosik?

Postprzez Turos » Wt cze 16, 2015 10:09 am

I tam mam właśnie pusto :/ Nie pokazuje jakiegokolwiek urządzenia...
...be brave like those Soldiers who die in a battle...
Avatar użytkownika
Turos
Nightmare
 
Posty: 6787
Dołączył(a): Pn lip 09, 2012 7:26 am
Lokalizacja: Otwock koło WWA
Wiek: 30
Imię: Robert
Motocykl: FZ6 Fazer
W siodle: <100 kkm

Re: Yanosik?

Postprzez Kotin » Wt cze 16, 2015 10:21 am

turos napisał(a):I tam mam właśnie pusto :/ Nie pokazuje jakiegokolwiek urządzenia...


Najpierw je podłącz do telefonu - nie jest podłączone, nie pokazuje :msn-wink:
Patrz gdzie jedziesz, bo pojedziesz gdzie patrzysz!
Avatar użytkownika
Kotin
Maniak
 
Posty: 1972
Dołączył(a): Pn mar 25, 2013 5:58 pm
Lokalizacja: Grodzisk Maz., Warszawa
Wiek: 50
Imię: Darek
Motocykl: Honda CBF 1000 '09
W siodle: 100-200 kkm

Re: Yanosik?

Postprzez Romek » Wt cze 16, 2015 12:42 pm

a u mnie jest Ustawienia-Bluetooth-Zestaw głośnomówiący ON/OFF i nic w automacie.
Avatar użytkownika
Romek
Miłośnik
 
Posty: 730
Dołączył(a): Pt sty 03, 2014 4:00 pm
Motocykl: CBF 1000A
W siodle: <100 kkm

Re: Yanosik?

Postprzez Kotin » Wt cze 16, 2015 12:48 pm

Romek napisał(a):a u mnie jest Ustawienia-Bluetooth-Zestaw głośnomówiący ON/OFF i nic w automacie.


Może pora na upgrade :question: :thumbsup:
Patrz gdzie jedziesz, bo pojedziesz gdzie patrzysz!
Avatar użytkownika
Kotin
Maniak
 
Posty: 1972
Dołączył(a): Pn mar 25, 2013 5:58 pm
Lokalizacja: Grodzisk Maz., Warszawa
Wiek: 50
Imię: Darek
Motocykl: Honda CBF 1000 '09
W siodle: 100-200 kkm

Re: Yanosik?

Postprzez nocny » Wt cze 16, 2015 10:07 pm

Dziś odkryłem że muszę w "radiu" wybrać opcję "Media" potem BT i mam komunikaty z yanosika po zestawie głośnomówiacym ale minus taki że wtedy radio jest wyłączone :(.
Ehhhh trzeba zwolnić i już ;)
Pozdrawiam
Marcin Jan

mistrz prostej spod świateł
Avatar użytkownika
nocny
Maniak
 
Posty: 1041
Dołączył(a): Śr lis 28, 2012 12:51 pm
Lokalizacja: Ruda Śląska
Wiek: 41
Imię: Marcin
Motocykl: CBF 1000 SC64
W siodle: <100 kkm

Re: Yanosik?

Postprzez Turos » Śr cze 17, 2015 9:13 am

A mi w końcu sie włącza yanosik po połączeniu się z interkomem :) Restart telefonu i zadziałało :)
...be brave like those Soldiers who die in a battle...
Avatar użytkownika
Turos
Nightmare
 
Posty: 6787
Dołączył(a): Pn lip 09, 2012 7:26 am
Lokalizacja: Otwock koło WWA
Wiek: 30
Imię: Robert
Motocykl: FZ6 Fazer
W siodle: <100 kkm

Re: Yanosik?

Postprzez Glub » Śr cze 17, 2015 10:24 am

nocny napisał(a):Dziś odkryłem że muszę w "radiu" wybrać opcję "Media" potem BT i mam komunikaty z yanosika po zestawie głośnomówiacym ale minus taki że wtedy radio jest wyłączone :(.
Ehhhh trzeba zwolnić i już ;)

Jakis lewy ten zestaw bt w furze. Powinien na czas komunikatu wyciszyc radio i juz...
Nie wiem czy nie lepiejby bylo zaowestowac w inny system zakladany np na oslone przeciwsloneczną.
Obrazek
Avatar użytkownika
Glub
Nightmare
 
Posty: 6897
Dołączył(a): So sie 04, 2012 2:08 pm
Lokalizacja: Nowodwory
Wiek: 40
Imię: Mikołaj
Motocykl: NC700XD 2012
W siodle: 100-200 kkm

Poprzednia strona

Powrót do Dla motocyklisty

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości