goramo napisał(a):PeterS napisał(a):Gx wygląda bardziej wypaśnie - od razu rzuca się w oczy większa owiewka. Natomiast kiedyś macałem w salonie (nie było czasu się przejechać) i wykonanie wydało mi się ogólnie takiese - trzeszczące plastiki i chamskie spawy. Inna rzecz, że moje serce zostało gdzieś tam z Hondą, a ta jest zbudowana na klockach Horneta, które znałem i ceniłem (fakt - 600ccm).
GSX ma kawał solidnej ramy, solidny bananowy wahacz, dokręcany subrame, elektronicznie regulowany zawias, heble Brembo.
CB przy tym wygląda cienko jak barszcz. Jak tajwański piździk.
Wygląda do tego tak, że chyba tylko matka mogłaby go pokochać![]()
Nowy litrowy Hornet też nie zachwyca.

maćko napisał(a):PeterS napisał(a):maćko napisał(a):Ja od jakiegoś czasu używam RICHA ICE POLAR GORE-TEX i dla mnie rewelka - jeszcze mi nie przemokły a już parę razy miały okazję być testowane. Polecił mi je Piniu74ze szkoły jazdy. Jedyne co to to chwyt kierownicy nie jest taki precyzyjny jak w typowych letnich.
Ile w nich jechałeś - i w jakiej temp i jakim deszczu?
Z takich dłuższych przelotów w deszczu - około 1,5 h - normalny deszcz, w którym da się normalnie jechać, a temperatury około 8-10 st. i po około 15-20 km końcówki palców lekko się wychładzają ale bez dyskomfortu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości