Zamówiłam tam kask (przeceniony ponad 50%) mają całkiem niemało rozmiarów XS - co jest rzadkością w PL.
dostawa gratis, 60 dni na ewentualne odesłanie.
Początkowo niepokój wzbudził adres - przegr. poczt. Nr xxx. Dlatego zdecydowałam się na wysyłkę za pobraniem.
W końcu niemało słyszy się o wyłudzeniach w sieci, a kask był podejrzanie tani. Założyłam, że ok, wysyłka darmowa pow. 500 PLN i 5 PLN trzeba dorzucić za przesyłkę za pobraniem - lepsze to niż szarpanie się o kilka stówek, gdyby nic nie przyszło, a ryzyko najwyżej takie, że napalę się na kask i... nie przyjdzie. Przyszedł, tak jak mówili, elegancko zabezpieczona przesyłeczka. I do tego genialne ceny.
Polecam dział wyprzedaży.
Warto podkreślić, że z bliżej mi nie znanych przyczyn nie jest to kompletna lista artykułów wyprzedawanych na daną chwilę. Dlatego warto też zajrzeć w dział moto i poszperać w ewentualnych podgrupach, jeśli się czegokolwiek szuka.
Do minusów należy zaliczyć... słabą komunikację. Telefonu nie testowałam, ale z odpowiedziami na maila to leżą i kwiczą.
Ale ostatecznie, póki towar przychodzi i można go ew. wymienić (choć to tez dla mnie teoria, bo nie korzystałam) to nie widzę problemów

Ogromnie polecam Waszej uwadze, zwłaszcza, że sezon na zakupy trwa